Friday, July 6, 2007

I Know What You Did Last Summer

Όσο περισσότερο πήζω εδώ πέρα, τόσο περισσότερο το μυαλό μου ταξιδεύει. Ε, και δεν ήθελε και πολύ να κάνει τη σύγκριση: Περσι ακριβώς τέτοια επoχή τρέχαμε με τους σάκους μας από τρένο σε τρένο σε όλη την Ιταλία.


Waiting for my summer to start..

20 comments:

tk said...

Καλημέρα! Πέρσι τέτοια μέρα είχαν ήδη ξεκινήσει οι διακοπές μου. Μετά από κάποιες άσχημες συγκυρίες είναι η αλήθεια και χωρίς εξεταστική. Σήμερα ακόμα δεν έχω ξεκινήσει εξεταστική. Και οι διακοπές φαντάζουν τόσο μακρινές................

Anonymous said...

"Περσι ακριβώς τέτοια επoχή τρέχαμε με τους σάκους μας από τρένο σε τρένο σε όλη την Ιταλία."

Ηθελα να σε ρωτήσω από χτες στου Γάτου που ανέφερες το backpacking.
Με Interail το κάνατε ή κανονικά;

neutrino said...

μορφεα,
ναι αυτες οι διακοπες να ξεκινησουν επιτελους!! ευτυχως το countdown για εμενα ξεκινησε. καλα εσεις πως και δεν εχετε ακομα εξετασεις κλπ;

reactor,
ασε με αφορμη αυτα το θυμηθηκα και απο τοτε δε λεει να ξεκολλησει το μυαλο μου απο την Ιταλια. Με 16ημερο interrail πηγαμε..

Anonymous said...

Χωρίς να θέλω να σου ξύσω πληγές, μια ερώτηση: Πως πήγατε Ιταλία, μέσω Πάτρας με πλοίο ή από πάνω με τρένο;

Πόσο άνετο είναι το ταξίδι σε γενικές γραμμές;

neutrino said...
This comment has been removed by the author.
neutrino said...

δεν ξυνεις πληγεις (δηλαδη δεν ξυνεις περισσοτερο, αφου πλεον σκεφτομαι διακοπες full time. lol).. Πηγαμε απο Πατρα Ανκονα, απο εκει Ρωμη, Φλωρεντια και τριγυρω και μετα Βενετια και around και απο εκει κατεβηκαμε παλι Ανκονα. Ειχαμε κανει τη φλωρια να κλεισουμε απο πριν καποια στις μεγαλες πολεις, οποτε παραηταν ανετο το ολο θεμα (ειχε χασει το περιπετειωδες του :p). Πολυ ανετο γενικα, δεν συναντησαμε πουθενα προβλημα και ειναι κ ευκολο να βρισκεις και σε hostels (οχι του Ελι Ροθ ;p) η επι τοπου ξενοδοχεια αν δεν εχεις κλεισει. Στην Φλωρεντια μαλιστα δεν λεει να κλεινεις γιατι αξιζει να μεινεις και στα τριγυρω. Να πας, να πας. Φετος λεγαμε για Ισπανια-Πορτογαλια χωρις προγραμμα, αλλα η εξεταστικη ειχε αλλη γνωμη, as you can see.

Anonymous said...

"Φετος λεγαμε για Ισπανια-Πορτογαλια χωρις προγραμμα, αλλα η εξεταστικη ειχε αλλη γνωμη, as you can see."

Κι εγώ για εκεί το σκεφτόμουν!
Μου έχει κολλήσει να πάω Αζόρες, οπότε με την ευκαιρία θα ήθελα πολύ να δω και την Ισπανία(ιδίως τη νότια) και την ηπειρωτική Πορτογαλία πριν(και αφού) πάρω το αεροπλάνο(ή ακόμα και πλοίο δεν έχω πρόβλημα) για τη μέση του Ατλαντικού!

Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω φάει σκάλωμα με αυτό το μέρος!
Στην περίπτωσή μου, βέβαια, δεν είναι θέμα φοιτητικών υποχρεώσεων αλλά μετρητών!

tk said...

Κοίτα το ΠΠ(Πανεπιστήμιο Πατρών) κάνει ένα πείραμα στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι φοιτητές εθελοντικά. Το πείραμα εξετάζει τις βιολογικές και πνευματικές αντοχές των ανθρώπων κάτω από αντίξοες συνθήκες. Γι' αυτό η εξεταστική είναι μέσα στον Ιούλιο.(πληροφορίες λένε ότι εδώ στην Πάτρα ξέρανε για τον καύσωνα!) ;-)

etalon said...

...ενα μεθυσμενο φιλι απο το ηλιοβασιλεμα στο Καντούνι...

Caesar said...

Εντάξει παιδιά, το καλοκαίρι περιμένει ακόμη, όλο και κάτι θα γίνει για όλους μας :))

neutrino said...

reactor,
νοτια Ισπανια θελω κι εγω σαν τρελη. παντως το ταξιδι με το interrail, με λιγο ψαξιμο, δεν ειναι θεμα (πολλων) μετρητων.

morfea,
ωχ, αντιλαμβανομαι την κατασταση.(σχεδον). καλα κουραγια αγαπητε!

εταλον,
ζηλειαα! πολλα πολλα φιλια απο την πρωην πολη σου. με πολλη ομως αγαπη.

καισαρα,
αχ, αντε να ερθει για ολους μας αυτο το καλοκαιρακι! εσυ ολο κατι εξορμησουλες στη Χαλκιδικη εχω καταλαβει παντως.. ;)

ΠΑΝΟΣ said...

Σους νετρίνα,
δεν θα πάω διακοπές φέτος και δουλεύω και 7 ημέρες την εβδομάδα όλο το καλοκαίρι.
Και δεν πήγα Δανία.
Και δεν έχω κάνει παρά μόνο ένα μπάνιο κι αυτό βλακεία.
Και δεν θα κάνω άλλο όλο το καλοκαίρι.
Ουφ.
Σε μισώ.
Πάνος.

neutrino said...

πανο,
η κακομαθημενη νετρινα καθεται σιωπηλη στη γωνια της. εχεις δικιο.
δεν πειραζει, εμεις κανουμε τα "κινηματογραφικα" μας μπανια (τι αποτυχημενα λεω η ατιμη ωρες ωρες για να απαλυνω τον πονο). :))))

theachilles said...

Νετρίνα,
διαπιστώνω από παλιότερα post σου ότι είσαι και συ της νομικής... Συνάδελφοι λοιπόν και εδώ, αν και για μένα το όλο θέμα θα κλείσει μαζί με το πτυχίο.
Έχω να φύγω από την Αθήνα καλοκαίρι από το 2003. Και το κάνω με τη θέλησή μου. Λατρεύω την πόλη, δεν υπάρχει τίποτα να μου προσφέρει η εξοχή ή η θάλασσα που να συγκρίνεται. Με θεωρείς τρελό; Πιστεύω απλώς ότι η ανάγκη να ξεφύγεις με διακοπές βρίσκεται στο μυαλό μας και μόνο. Με την καλή παρέα περνάς καλά οπουδήποτε.
Πάντως άσχετο με καλοκαίρια και χειμώνες, για ταξίδια στο εξωτερικό είμαι πάντα έτοιμος. Αχ, ας ήμουν στο Παρίσι...

Byronas said...

Πέρσι τέτοιο καιρό ήμουν έτρεχα για να καταθέσω μηχανογραφικο και μετά διακοπές με τον κολητό μου.

Φέτος, κρατάω σκοπιά στη σχολή :(

Του χρόνου, γύρος της Ευρώπης με τραίνο! Ελπίζω μόνο να το επιτρέπει ο χρόνος.

neutrino said...

α, τι ευχαριστο νεο! γεια σου βρε συναδελφε Αχιλλεα! :) [ασε, προσωπικα ειμαι και φαν του αντικειμενου -freaky, i know, δειξτε κατανοηση].
κι εγω ειμαι φαν της Αθηνας το καλοκαιρι (αδεια, φεστιβαλ Αθηνων, can it get ANY better?), αλλα ειμαι και φαν των εξορμησεων, μην πω ψεμματα. θελω λιγο απ'ολα (οπως ειπα και παραπανω και ευκολως συναγεται απο τα λεγομενα μου ειμαι και κακομαθημενη ;p). για εξωτερικο δεν σχολιαζω, αν μπορουσα να ταξιδευω ολη την ωρα θα το εκανα (οι φιλοι μου με κοροιδευουν οτι το κανω κιολας).
για το Παρισακι, δες σχετικο ποστ εδω

byrona hello!
βλεπω κι εσυ στη σκοπια. καλοπερναμε ολοι! τουλαχιστον εδω η θεσσαλονικη ειναι παενεμορφη, παραπονο δεν εχω. γυρος της Ευρωπης sounds great! (για κατι τετοιο ξεκινησαμε κι εμεις, αλλα αν περιοριστεις σε 1-2 χωρες ισως ειναι καλυτερα, προλαβαινεις πιο πολλα). Ο,τι και να κανετε παντως, το ταξιδι με το interrail ειναι φοβερη εμπειρια.

theachilles said...

Νετρίνα,
να περπατούσα στα Champs Elysees και από απόσταση να σε έβλεπα να φωνάζεις στους περαστικούς: New York Herald Tribune!!! New York Herald Tribune!!

neutrino said...

αχ αχιλλεα, αν ειχα διπλα μου τον Michael Pitt και κυριως τον Louis Garrel (αχ...), θα φωναζα ο,τι ηθελες!! οχι μονο "New York Herald Tribune" αλλα και "Αυριανη! Αυριανη!" (LOL)
Επισης, μια που το αναφεραμε, ψαχνω την ταινια που κανει το reference ("a bout de shouffle"?). Yπαρχει πουθενα;

theachilles said...

Νετρίνα μου,
το συζητάς; Εννοείται πως υπάρχει, ό,τι Γκοντάρ θες υπάρχει εδώ και σε περιμένει. Εγώ έγραψα το σχόλιο αναφερόμενος στο A Bout de Shouffle. Μόλις δεις την υπέροχη υπέροχη υπέροχη Jean Seberg να φωνάζει την ατάκα,θα καταλάβεις. Λάτρεψα όμως και τους ονειροπόλους (sorry Άκη).

zubizabata said...

(μέχρι) Πέρυσι το να φύγω απ' την Πάτρα και να τρέχω στο/α νησί/α ήταν μια δύσκολη απόφαση που οδηγούσε σε ένα μακρύ και βαρετό ταξίδι (μην πει κανένας ότι αυτό είναι που μετράει) το οποίο απαιτούσε 3 μέρες συνολικά για να ξεπεραστεί. Φέτος πάω μέχρι Σάμο και κολυμπώντας... Αν επιζήσω πρώτα απ' το πείραμα του ΠΠ...